S PONOSOM PREDSTAVLJAMO SODOBNO LINIJO KUHINJ – FEBA for life

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, zbiranju potreb in želja na trgu smo v Hiši kuhinj osnovali linijo kuhinj, ki optimalno zadovolji razmerje med kvaliteto in ceno. Nova linija kuhinj FEBA je izbrana linija kuhinj odličnih nemških proizvajalcev, katerih proizvodnje linije tečejo v Nemčiji.

 

Linija FEBA – for life vam ponuja glede na vaš slog in želje široko paleto modelov od klasičnih podeželskih do sodobnih linij pa tudi čisto dizajnerskih kuhinj.

Kuhinje FEBA – for life so namenjene individualnemu načrtovanju. Če želite posebno obliko kuhinje ali se spopadate s prostorskimi omejitvami, kot so na  primer mansardni prostori, vam lahko ponudimo širok spekter rešitev, kuhinja je vedno načrtovana individualno in prilagojena vašim željam z upoštevanjem prostora. Vsaka podrobnost se popolnoma prilega za celotno življenje kuhinje.

Izbirate lahko med veliko različnih materialov ličnic, od laka do stekla, ter vodil vodilnih proizvajalcev Blum in Hättich.

V liniji kuhinj FEBA nudimo tudi izbrana korita, armature in ostale pripomočke ter kuhinjske aparate.

FEBA – for life: prefinjen dizajn, prilagojen po meri. Bodite brezkompromisni, ko gre za vašo novo kuhinjo.

 Vsaka kuhinja FEBA – for life je edinstvena – tako kot vi.

Vaš slog. Vaša kuhinja.

Do konca meseca vam ponujamo promocijski popust na liniji – FEBA life 15% in FEBA elite – 20%. Ob nakupu kuhinje in petih gospodinjskih aparatov, korita in armature, vam ceno znižamo za dodatnih 1.000,00€.

Naročite se na brezplačen 3D izris.

Ekipa Hiše kuhinj vas pričakuje. 

 

 

 

Galerija kuhinj FEBA