Kuhinje GARANTLINE

Kuhinje Garantline odlikuje visoka kakovost izdelave kuhinj, velika izbira materialov in široke možnosti kombinacij. V Hiši kuhinj smo z izbranimi materiali in modeli ustvarili znamko, ki zadovolji vse okuse ne glede na to, ali iščete moderne linije, romantično podeželsko kuhinjo ali preplet različnih elementov.

Kakovost končnega izdelka je posledica vzdrževanja kakovosti v vseh točkah procesa, od planiranja, proizvodnje ter dobave in montaže.

Kljub nekaterim standardnim materialom v kuhinji, pa linija Garantline venomer predstavlja v svoji ponudbi nove materiale, funkcionalne rešitve ter širi svoj program na dnevne regale, predsobe in kopalniške omarice. To pa omogoča opremljanje celotnega stanovanja na zelo enostaven in unikaten način.

Kuhinje ALNO

ALNO je vodilni svetovni proizvajalec kuhinj že od leta 1927. Nemško podjetje je znano po svojih inovacijah, vpeljavi novih oblik in materialov ter številnih nagradah, ki so jih prejeli za svoje izdelke.

Trendi, materiali in tehnologije so se v vseh teh letih bistveno spremenili. Barvanje ličnic po želji stranke v lak mat ali lak visokem sijaju po RAL ali NCS barvni lestvici je v Alnu strankam na voljo že leta. Prav tako steklene in keramične ličnice. Temelj omaric so 19mm korpusi, Blumovi mehanizmi vključno z najnovejšimi Legraboxi, stranke pa izbirajo ne samo med različnimi materiali ličnic, temveč tudi o različnih obdelavah ličnic kot so kovinski ali leseni okvirji, prirezani 45-stopinjski robovi in steklenimi dodatki.

Kuhinje EWE, INTUO

ewe je priznan avstrijski proizvajalec kuhinj že več kot 50 let. Najti popoln dizajn in hkrati izpolniti vsa pričakovanja v funkcionalnosti je njihov osnovni cilj. Poleg širokega nabora barv in materialov, kuhinje ewe odlikuje tudi široka paleta različnih elementov in tudi prilagodljivost v iskanju rešitev za posamezno stranko.

ewe linija ponuja inovativen dizajn, linija FM združuje paleto klasičnih, podeželskih modelov, linija intuo pa izpolnjuje  prestižnejše želje in zahteve. Skrbno izbrani materiali, notranja oprema in funkcionalnost elementov, barvanje ličnic po po RAL ali NCS barvni lestvici navdušujejo stranke.

NAŠE
REFERENCE

GALERIJE REFERENČNIH KUHINJ